PAARDENFOTOGRAFIE

Meeloop middag

STOP met jezelf klein houden en START met groeien!

Je hebt een super leuke shoot staan waar je zoveel zin in hebt! Eindelijk ga je die te gekke rijfoto’s maken. Eenmaal daar ben je zenuwachtig, want oh als ik die timing maar goed heb. Dit gevoel neemt over en je denkt “Ik zet de instellingen toch maar op burstmode”.  Eindstand 2000 foto’s waarvan 200 bruikbaar. Trust me, I’ve been there, done that!  

 

Maar wat nou als je gewoon compleet zelfverzekerd in zo’n shoot kan stappen en dit keer niet met 2000 foto’s thuiskomt wat je allemaal nog moet uitzoeken! Voordat je de foto’s dan in de uitzoek galerij van de klant hebt staan kan je wel 2 uur verder zijn… terwijl je ondertussen ook je tijd nuttiger had kunnen besteden. 

 

Want… jij wilt toch ook die persoon zijn die zelfverzekerd is tijdens een shoot? Dat kan! Meldt je aan voor de meeloop middag & laat mij jou helpen jouw workflow te versnellen! 

LEER VAN DIAN

Mijn liefde voor fotografie is afgelopen jaren steeds meer gaan groeien, maar ik ben wel iemand die het ook heel erg leuk vind om al mijn kennis over te dragen. Ik heb namelijk in de laatste 3 jaar ervaring opgedaan tijdens: 

👉🏼7 workshops

👉🏼online retreat

👉🏼2 coaching trajecten

👉🏼Minor Operationel Branding

👉🏼 150+ fotoshoots 

Het heeft mij enorm veel gebracht. Zo heb ik voor leuke merken mogen shooten, zoals Montar, Bucas, Passier & Rebel, maar ook een goed inkomen waardoor ik nu meer geld verdien dan bij mijn bijbaan. Ik heb enorm veel in mijzelf geïnvesteerd. Dit om jou ook al die leuke kanten te laten zien! 

Als je nog niet zolang bezig bent kan het namelijk lastig zijn wat je het model moet laten doen en hoe?! Je wilt natuurlijk geen black-out hebben tijdens een shoot dus het is handig om een plan te hebben. 

Vraag van te voren wat je klant graag wilt. Foto’s onder het zadel? Knuffel reel? Foto’s voor een samenwerking? Als je het fijn vind kan je ook foto’s van de omgeving vragen. 

Hier loop je tegenaan

✅ Rijfoto’s goed timen

✅ Hoe je een model moet aansturen

✅ Scherpe foto’s maken

✅ Bewerken in Photoshop

✅ Reels maken & bewerken in Première Pro

Dit heb je nodig

Camera: Een digitale camera met handmatige instellingen is vereist voor de workshop. Bij voorkeur een spiegelreflexcamera of een systeemcamera met verwisselbare lenzen.

✅ 70-200 telelens

Batterijen & geheugenkaartjes

Laptop met Photoshop en Première Pro (of meer hulp bij Photoshop

All in meeloop middag

17 september 13.00 tot +/- 17.00 uur in Vorden

Kennismaking

2 modellen

Rijfoto’s , portretfoto’s & reels

Kijk mee hoe ik een fotoshoot aanpak & stel zoveel vragen als je wilt!

Hapje & een drankje erbij

Ik laat zien hoe ik mijn foto bewerk en dan gaan jullie zelf aan de slag!

EXTRA BONUS :  Video waar ik mijn hele edit workflow deel (Twv. €79)

€199

Boek hier jou plekje!

 

Maximaal 5 deelnemers (VOL)

Profiteer gave bonussen ter waarde van €178,- . 🤩

De bonussen zijn:

✨1:1 online Photoshop les voor de eerste 3 die meegaan!

Een video waarin ik mijn gehele edit workflow met jou deel

Je kunt dus investeren voor €199,- en er €377,- aan waarde voor terug krijgen 😱

VOL