Let’s create memories together

Dian Smits

Paarden & honden fotograaf

Vanaf mijn jeugd heb ik al een grote interesse voor dieren. Ik wist dat ik hier ooit wat mee wou doen, dus besloot ik paraveterinair dierenartsassistente te studeren. Hier heb ik mijn passie voor dieren gevonden! Ook vond ik het altijd zo gaaf om mooie foto’s van de paarden te maken en ook had ik een zwak voor honden… toen ontdekte ik fotografie.

Ik weet zelf dat een foto veel kan betekenen & hierdoor vind ik het zo bijzonder om dat mooie moment vast te leggen!

Hoe mooi is het als ook jij terug kan kijken naar die dierbare herinneringen?

Dit kan ik voor jou betekenen

Paarden

Lijntekeningen

Lieve woorden

Dian heeft prachtige foto's gemaakt van onze Hollandse Herder, die op dat moment 16 weken was! We hebben voorafgaand aan de shoot samen gesproken over mijn verwachtingen en hoe het gedrag van onze pup in het algemeen is, zodat zij kon meedenken wat de beste aanpak zou zijn tijdens de shoot (gewoon lekker zijn gang laten gaan). Hij was geen moment rustig, alleen maar afgeleid door alle prikkels, maar Dian heeft vreselijk veel geduld en heeft Sepp prachtig gefotografeerd tijdens zijn bewegelijke energie uitbarstingen. Ik ben ontzettend blij met de foto's en ik kijk er erg uit naar de volgende keer dat Sepp voor de lens van Dian mag staan & rennen!

Emma
★★★★★

Mijn allereerste shoot met mijn paard bij Dian gedaan. Goed contact voor de shoot en na de shoot. Mijn paard was wat onrustig en vond het lastig om stil te staan maar buiten dat wist Dian ons super op de foto te zetten en had leuke ideeën voor foto’s! Nog steeds onwijs blij met de prachtige foto’s. De volgende shoot boek ik zeker weer bij haar! Een echte aanrader ♥

Denice
★★★★★

Al een lange tijd twijfelde ik over het doen van een shoot met mijn paard. Ik wilde alvast voor later mooie foto's om te bewaren. Maar ik wilde het doen bij iemand waar ik me op mijn gemak voelde. Dian heeft laten lachen en het was enorm gezellig. Aangezien ik zelf fotografeer had ik nog wat eigen ideeën. Daar ging ze super flexibel in mee. Naast de fijne ervaring zijn de foto's ook prachtig. Dian weet hoe ze de liefde tussen mens en dier moet vastleggen. En voor het maken van zulke foto's ben ik haar heel dankbaar!

Rianne
★★★★★

[insta-gallery id="0"]

Get in touch

1 + 11 =